Onze diensten

Crafting your ideas into amazing visuals

We gebruiken innovatieve productietechnieken om u hoogwaardige en creatieve diensten en projecten te bieden. Onze machines bieden grote precisie en een breed scala aan materialen om mee te werken."

CNC

De CNC-freesmachine is een precisie-instrument dat het snijden van diverse materialen van verschillende formaten en diktes mogelijk maakt door materiaalverwijdering. Het wordt vaak gebruikt voor het bewerken van borden en vormsnijwerk.

Laser

De laser maakt het mogelijk om veel materialen te snijden en te graveren, behalve die welke schadelijke stoffen uitstoten vanwege hun samenstelling. De bewegwijzering die wij aanbieden, wordt vaak vervaardigd met de laser. Gravures op hout zijn waarschijnlijk de mooiste creaties die de machine kan maken.

Heeft u vragen over onze mogelijkheden ?

Impression

Wij drukken op een groot aantal flexibele of rigide materialen met behulp van UV-druktechnologie. De mogelijkheden zijn talrijk, of u nu stickers nodig heeft of een print op een houten paneel.

Wall print

Dankzij muurprints kunnen we reproduceren wat u maar wilt op elke bestaande verticale ondergrond. Veel duurzamer en milieuvriendelijker dan muurstickers of behang, kunnen de prints tot wel 10 jaar meegaan.